Placa Fonoabsorbanta Cofrag 2000 x 1000 x 30 mm

Placa Fonoabsorbanta Cofrag 2000 x 1000 x 30 mm din spuma poliuretanica flexibila cu forma profilata are un rol fonoabsorbant, fiind aplicata pe pereti sau tavane.

Forma profilata si structura flexibila a produsului Burete Acustic asigura o absorbtie fonica optima, reducand reverberatia, montarea fiind facila cu ajutorul unui adeziv special pentru poliuretan.

Placa Fonoabsorbanta Cofrag din spuma poliuretanica flexibila are rol de imbunatatire a acusticii, in studiourile de inregistrari, studiouri Radio TV, incaperi de repetitii muzicale, la capitonarea incintelor acustice cu rol de corectie acustica, showroomuri pentru aparatura electronica si industriala.

Detalii ale produsului
13973
13973
379,13 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Descriere

Placa Fonoabsorbanta Cofrag 2000 x 1000 x 30 mm

Placa Fonoabsorbanta Cofrag din spuma poliuretanica flexibila cu forma profilata are un rol fonoabsorbant, fiind aplicata pe pereti sau tavane. Forma profilata si structura flexibila a produsului Burete Acustic asigura o absorbtie fonica optima, reducand reverberatia, montarea fiind facila cu ajutorul unui adeziv special pentru poliuretan. Placa Fonoabsorbanta Cofrag din spuma poliuretanica flexibila are rol de imbunatatire a acusticii, in studiourile de inregistrari, studiouri Radio TV, incaperi de repetitii muzicale, la capitonarea incintelor acustice cu rol de corectie acustica, showroomuri pentru aparatura electronica si industriala.

Instructiuni recomandate pentru montare Burete Acustic:
– Se asigura ca suprafata este curata si lipsita de impuritati;
– Se aplica adezivul pe perete/tavan prin pulverizare, cu rola de trafalet sau cu pensula;
- Se lasa 5-8 minute, pentru ca adezivul sa faca priza;
– Se aplica adezivul pe placa fonoizolanta prin pulverizare, cu rola de trafalet sau cu pensula si se lasa 5-8 minute, pentru ca adezivul sa faca aderenta;
– Se aplica placa fonoizolanta pe perete si se apasa ferm pe toata suprafata, pentru o lipire cat mai buna.

Detalii ale produsului
13973

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare