Pivnita Subterana Quick 3, 6770 x 2400 x 4415 mm, 960 kg

Pivnita subterana este construita din materiale de cea mai inalta calitate, inclusiv: polipropilena, beton si armatura metalica, asigurand o durabilitate exceptionala, etanseitate la aer si impermeabilitate. Acest bunker nu ofera doar un spatiu generos pentru stocarea tuturor bunurilor, ci si securitate si protectie in situatii incerte, cum ar fi dezastrele naturale sau conflictele armate.

Cu designul său compact și potrivirea perfectă pentru spațiul din grădină, Quick 3 permite instalarea subterană și devine un spațiu de depozitare funcțional și practic.

Detalii ale produsului
15355
15355
83.367,53 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Descriere

Pivnita Subterana Quick 3, 6770 x 2400 x 4415 mm, 960 kg

Quick 3 este o pivnita subterana conceputa cu o intrare lunga, care permite instalarea in adancime si este ideala ca adapost si spatiu de depozitare. Variantele de dimensiuni si optiunile de instalare multiple confera flexibilitate pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale utilizatorului.

Varianta cu greutatea de 960 kg implica ingroparea completa a buncarului, cu intrarea la nivelul solului, fara a fi necesara turnarea de beton peste structura.

Aceasta pivnita subterana este construita folosind materiale de inalta calitate, inclusiv: polipropilena, beton si armatura metalica, pentru a asigura o durabilitate exceptionala, etanseitate la aer si impermeabilitate. Acest modul subteran nu ofera doar un spatiu generos pentru depozitarea tuturor bunurilor, ci si securitate si protectie in situații incerte, cum ar fi dezastre naturale sau conflicte armate.

Pivnita Subterana Quick 3

Detalii ale produsului
15355
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.
Fisa Tehnica
Fisa Tehnica Pivnita Subterana Quick 3 4000mm
DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare