Pivnita Subterana Quick 4, 4390 x 2400 x 2320 mm, 620 kg

Acest bunker poate fi complet ingropat in sol sau instalat la suprafata terenului, inclusiv pe o panta sau in spatele unui zid. Quick 4 este mult mai mult decat o simplă crama, este un adapost versatil care combina spatiul de depozitare practic cu protectia in situatii incerte.

Acest adapost spatios si elegant se potriveste perfect pentru orice casa. Pentru a asigura stabilitatea si rezistenta este necesara turnarea de beton in jurul sau.

Detalii ale produsului
15360
15360
53.779,73 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Descriere

Pivnita Subterana Quick 4, 4390 x 2400 x 2320 mm, 620 kg

Quick 4 nu este doar o simpla pivnita subterana, ci si o crama de top, combinand eficient spatiul de depozitare practic cu protectia un situatii incerte. Bunkerul se potriveste perfect in orice casa sau gradină, avand un design spatios si elegant. Quick 4 se evidentiaza printr-un amestec armonios de traditie si modernitate, oferind calitate si design imbunatatit.

Aceasta pivnita este construita cu atentie la detalii, folosind materiale de inalta calitate, precum: polipropilena, beton si armaturi metalice, pentru a asigura durabilitatea, etanseitatea perfecta si impermeabilitatea. In plus fata de spatiul generos de depozitare, buncarul ofera si protectie excelenta in situatii incerte, precum dezastre naturale sau conflicte.

Acest bunker poate fi încastrat complet in pamant sau instalat la suprafata terenului, fie pe un deal, fie in spatele unui perete. Pentru o rezistenta maxima este necesara turnarea de beton in jurul sau. Buncarul poate fi amplasat subteran prin adaugarea unei extensii, respectiv a unei intrari suplimentare.

Pivnita Subterana Quick 4

Detalii ale produsului
15360
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.
Fisa tehnica
Fisa Tehnica Pivnita Subterana Quick 4 4000mm
DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare