Profil I Rost Dilatatie 2000 x 100 mm

Profil I Rost Dilatatie 2000 x 100 mm este folosit in turnarea betoanelor si a sapelor (ca rost de dilatatie). Acest Profil I este realizat din polietilena expandata cu porii inchisi, stabila in timp si este folosit pentru umplerea si limitarea adancimii rostului de dilatatie inainte de sigilare cu produse pe baza de poliuretan, utilizandu-se conform instructiunilor de utilizare continute in documentatia produsului.

Profil I Rost Dilatatie se utilizeaza pentru a evita acumularea de presiune in materialul turnat si aparitia in timp scurt a fisurilor. Este demonstrat faptul ca orice beton turnat sufera in timp modificari din cauza diferitelor actiuni exterioare.

In lipsa unor masuri care se iau inca de la turnarea betonului (instalarea rosturilor de dilatare) efectele in timp vor conduce la degradari semnificative care pun in pericol constructia.

Detalii ale produsului
13953

Fisa tehnica

Culoare
Rosu
Lungime m
2
Densitate kg/m³
50
Inaltime mm
100
13953
Limited time offer:
51,08 Lei TVA inclus
58,04 Lei
In perioada 15-30 aprilie utilizeaza codul TERMO5 pentru 5% reducere la produsele din gama termoizolatiilor!
Solicitați publicarea produsului în SICAP

Perioada de livrare: 1-2 zile

Descriere

Profil I Rost Dilatatie 2000 x 100 mm

Produsul Profil I Rost Dilatatie este folosit in turnarea betoanelor si a sapelor (ca rost de dilatatie). Profilul I este realizat din polietilena expandata cu porii inchisi, stabila in timp si este folosit pentru umplerea si limitarea adancimii rostului de dilatatie inainte de sigilare cu produse pe baza de poliuretan, utilizandu-se conform instructiunilor de utilizare continute in documentatia produsului.

Profil I Rost Dilatatie se utilizeaza pentru a evita acumularea de presiune in materialul turnat si aparitia in timp scurt a fisurilor. Este demonstrat faptul ca orice beton turnat sufera in timp modificari din cauza diferitelor actiuni exterioare. In lipsa unor masuri care se iau inca de la turnarea betonului (instalarea rosturilor de dilatare) efectele in timp vor conduce la degradari semnificative care pun in pericol constructia.

Profilul nu se altereaza in timp si se utilizeaza pentru umplerea rosturilor si limitarea adancimii acestora.

Date tehnice Profil I:
Culoare: rosu;
Material: polietilena expandata;
Rezistenta la solventi: buna;
Elasticitate: buna;
Nu absoarbe apa.

Profilul prezinta o suprafata antiaderenta ce permite dezlipirea naturala a etansantului folosit.

Detalii ale produsului
13953

Fisa tehnica

Culoare
Rosu
Lungime m
2
Densitate kg/m³
50
Inaltime mm
100

Rosturi De Dilatatie

-10% Cod: ISOTECKLINE Profil I Rost Dilatatie 2000 x 90 mm-Rosturi De Dilatatie
54,17 Lei TVA inclus
Profil I Rost Dilatatie 2000 x 90 mm este folosit in turnarea betoanelor si a sapelor (ca rost de dilatatie). Acest Profil I este realizat din polietilena expandata cu porii inchisi, stabila in timp si este folosit...
Disponibil in 1 varianta

Rosturi De Dilatatie

-10% Cod: ISOTECKLINE

Oferta Speciala

Profil T Rost Dilatatie 2000 x 7 mm-Rosturi De Dilatatie
-20%
7,20 Lei TVA inclus
Profil T Rost Dilatatie 2000 x 7 mm folosit in turnarea betoanelor si a sapelor ca rost de dilatatie. Profilul T este realizat din polietilena expandata cu porii inchisi, stabila in timp si este folosit pentru...
Grabeste-te! Oferta expira in:
Disponibil in 1 varianta

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare