Banda Perimetrala PEE Cu Fusta 30 m x 150 mm x 5 mm

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta 30 m x 150 mm x 5 mm este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale.

Banda Perimetrala separa sapa flotanta de pereti, este folosita ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Banda perimetrala se monteaza pe tot conturul camerei si pe orice structura care depaseste cota pardoselii. Se fixeaza pe suprafata peretelui si apoi, cu ajutorul benzii, de folia hidroizolatiei sau de placile de polistiren.

Detalii ale produsului
12894

Fisa tehnica

Culoare
Alb
Grosime
5 mm
Lungime m
30
Buc / Pachet
5
Latime mm
150
12894
434,24 Lei TVA inclus
In perioada 15-30 aprilie utilizeaza codul TERMO5 pentru 5% reducere la produsele din gama termoizolatiilor!
Solicitați publicarea produsului în SICAP

Perioada de livrare: 10 zile

Descriere

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta 30 m x 150 mm x 5 mm


Banda Perimetrala PEE Cu Fusta este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale. Banda Perimetrala separa sapa flotanta de pereti, este folosita ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Banda perimetrala se monteaza pe tot conturul camerei si pe orice structura care depaseste cota pardoselii. Banda perimetrala se fixeaza pe suprafata peretelui si apoi, cu ajutorul benzii, de folia hidroizolatiei sau de placile de polistiren.

Produsul este obtinut prin extrudarea si expandarea granulelor de polietilena de joasa densitate in celule cu structura spatial inchisa, intr-o atmosfera si conditii tehnice controlate sub actiunea temperaturii si avand ca agent de spumare butan gaz. Produsul face parte din categoria polimerilor, caracterizandu-se printr-o mare elasticitate, permeabilitate scazuta la lichide, precum si proprietati fonoabsorbante, cu proprietati excelente de protectie la socuri si vibratii, rezistenta excelenta la rupere, rezistenta in timp, fiind imputrescibil si insensibil la actiunea insectelor si rozatoarelor. Este un produs reciclabil in proportie de 100%, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive.

Detalii ale produsului
12894

Fisa tehnica

Culoare
Alb
Grosime
5 mm
Lungime m
30
Buc / Pachet
5
Latime mm
150

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare