Izolator Antialunecare Pentru Pardoseli SPC, LVT 15 m x 1 m x 1 mm

Izolator Antialunecare Pentru Pardoseli SPC, LVT 15 m x 1 m x 1 mm este un produs cu o densitate foarte mare, laminat cu un film antialunecare, recomandat in montajul pardoselilor SPC si LVT, care beneficiaza de un strat suport perfect drept. Folia se prezinta sub forma de rola, ceea ce confera un montaj rapid. Este un produs ecologic, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive, fiind reciclabil in proportie de 100%.

Detalii ale produsului
15430

Fisa tehnica

Culoare
Alb/Albastru
Material
PEE
Grosime
1 mm
Latime
1 m
Lungime m
15
Suprafata
15 m²
Densitate kg/m³
300
Utilizare
Pardoseli PVC
15430
303,82 Lei TVA inclus
In perioada 19-29 februarie utilizeaza codul ISOTECK10 pentru 10% reducere si transport gratuit la o gama selectata de produse!
Solicitați publicarea produsului în SICAP

Perioada de livrare: 10 zile

Descriere

Izolator Antialunecare Pentru Pardoseli SPC, LVT 15 m x 1 m x 1 mm

Izolator 1 mm Antialunecare Pentru Pardoseli SPC, LVT obtinut prin extrudarea si expandarea granulelor de polietilena in celule cu structura spatial inchisa, intr-o atmosfera si in conditii tehnice controlate, sub actiunea temperaturii si avand ca agent de spumare butan gaz.

Folia izolatoare pentru parchet face parte din categoria polimerilor, caracterizandu-se printr-o mare elasticitate, permeabilitate scazuta la lichide, conductivitate termica ridicata, precum si proprietati fonoabsorbante, rezistenta in timp, fiind imputrescibil si insensibil la actiunea insectelor si rozatoarelor. Este un produs ecologic, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive, fiind reciclabil in proportie de 100%.

Folia pentru parchet SUPREME LVT CLICK UHD ANTISLIP este un produs cu o densitate foarte mare, laminat cu un film antialunecare, recomandat in montajul pardoselilor din PVC, care beneficiaza de un strat suport perfect drept. Folia contribuie la izolarea fonica a spatiului unde este montat parchetul laminat sau nelaminat, dar si la eliminarea micilor imperfectiuni ale sapei, astfel incat sa fie montat corect parchetul, dar si protejat, in vederea extinderii duratei de viata a acestuia.

Acest izolator antialunecare este compatibil cu sistemele de incalzire prin pardoseala, conform proiectului tehnic de executie al instalatiei termice.

Detalii ale produsului
15430

Fisa tehnica

Culoare
Alb/Albastru
Material
PEE
Grosime
1 mm
Latime
1 m
Lungime m
15
Suprafata
15 m²
Densitate kg/m³
300
Utilizare
Pardoseli PVC
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.
Fisa Tehnica
Fisa Tehnica Supreme LVT 15 m x 1 m x 1 mm
DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare