Membrana Bariera De Vapori Corotop Active Control 50 x 1,5 m

Produsul Folie Bariera De Vapori Corotop este o membrana realizata din doua straturi de tesatura netesuta din polipropilena, avand rolul de a controla vaporii de apa. Membrana actioneaza activ ca o bariera de vapori, prevenind patrunderea excesului de vapori de apa si acumularea acestora intre placile de gips carton si izolatia termica.

Membrana bariera de vapori Corotop Active Control protejeaza izolatia termica impotriva efectelor daunatoare ale umiditatii, previne aparitia mucegaiului si controleaza activ nivelul vaporilor de apa din incapere.

Detalii ale produsului
15275

Fisa tehnica

Culoare
Negru
Material
Polietilena PE
Grosime mm
0.15
Latime m
2.5
Lungime m
8
Suprafata m²
20
15275
309,40 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Descriere

Membrana Bariera De Vapori Corotop Active Control 50 x 1,5 m

Produsul Folie Bariera De Vapori Corotop este o solutie eficienta pentru controlul vaporilor de apa in diverse aplicatii de constructie. Membrana actioneaza activ ca o bariera de vapori, prevenind patrunderea excesului de vapori de apa si acumularea acestora intre placile de gips carton si izolatie termica.

Membrana Bariera De Vapori Corotop Active Control este utilizata ca izolator si strat de control pentru vaporii de apa in: perete, podea, poduri, acoperisuri si tavane. De asemenea, folia poate fi utilizata ca o bariera suplimentara la membrana de difuzie in sisteme de acoperisuri, oferind o protectie suplimentara impotriva patrunderii vaporilor de apa.

Instructiuni de instalare:

1. Fixeaza membrana bariera de vapori orizontal sau vertical, cu inscriptionarea pe interior, cu banda dublu adeziva sau cu un capsator. Se vor acoperi locurile unde membrana este perforata de capse cu banda adeziva.

2. Fasiile de membrana bariera de vapori trebuie sa fie instalate cu suprapunerea necesara, printata pe membrana si sigilate cu banda adeziva sau dublu adeziva.

3. In zonele in care membrana bariera de vapori se uneste cu peretele e necesara lipirea cu adeziv special sau adeziv butilic.

4. Se vor sigila cu banda adeziva butil sau speciala toate locurile unde va fi strapunsa de tevi de utilitati.

Banda Dublu Adeziva Nitto 100mm x 50m

Detalii ale produsului
15275

Fisa tehnica

Culoare
Negru
Material
Polietilena PE
Grosime mm
0.15
Latime m
2.5
Lungime m
8
Suprafata m²
20
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.
Fisa Tehnica
Fisa Tehnica Membrana Bariera De Vapori Corotop Active Control 50 x 1,5 m
DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare