Viziune si misiune

Viziune si misiune ISOTECKLINE

ISOTECKLINE - IZOLATII PROFESIONALE PENTRU CONSTRUCTII

Proiectul ISOTECKLINE a fost dezvoltat de catre grupul INATECH pe parcursul a doi ani (2018 – 2019) din dorinta de a oferi clientilor sai solutii profesionale in domeniul izolatiilor pentru constructii.

Denumit in faza de concept „Phoenix”, acest proiect 100% romanesc este alternativa noastra la materialele izolatoare clasice si de slaba calitate folosite in constructii. 

Trecand prin toate testele si agrementele internationale si respectand cerintele Asociatiei Europene a Producatorilor de Parchet Laminat (EPLF) si Asociatiei Europene a Producatorilor de Parchet Modular Mulistrat (MMFA) am reusit sa oferim clientilor nostri un portofoliu de produse care se bazeaza pe esential si convinge cu cea mai buna calitate „Made in Romania”.

Gama noastra se caracterizeaza nu printr-o bogatie de produse, ci prin cateva varfuri pentru care practic nu exista concurenta in ceea ce priveste calitatea. Gama de produse inovatoare ISOTECKLINE este bazata si dezvoltata pe cele mai noi tehnologii, tinand cont de mediul inconjurator si de imbunatatirea caracteristicilor produsului, indeplinind sistemul de calitate ISO 9001. 

PRODUSE DE CEA MAI BUNA CALITATE

In prezent, prin comercializarea unor produse de cea mai buna calitate furnizate de companii cu renume pe plan mondial si prin implementarea unui sistem de management al calitatii bine pus la punct, ISOTECKLINE este unul dintre putinii furnizori cu o gama completa de materiale pentru izolatii in portofoliul de produse. 

ISOTECKLINE si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de materiale pentru izolatii la nivel national.

Scopul nostru este sa depasim asteptarile dumneavoastra. Ne-am concentrat pe dezvoltare si distributia de produse profitabile, calitative si reciclabile.

MAI PUTIN EFORT. MAI MULTA EFICIENTA. MAI MULTA VALOARE!

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare