Placa Fonoabsorbanta Gri Din Poliuretan 615 x 615 x 40 mm

Placa Fonoabsorbanta Gri Din Poliuretan 615 x 615 x 40 mm din spuma melaminica are rol de absorbtie fonica, respectiv de diminuare a nivelului de zgomot si totodata un puternic rol decorativ.

Aceste Placi Fonoabsorbante se utilizeaza pentru imbunatatirea acusticii, avand un rol fonoabsorbant, de atenuare a zgomotului. Se utilizeaza si pentru diminuarea reverberatiei intr-un spectru larg de aplicatii in constructii. Structura materialului si celulatia foarte fina, structura elastica a acestuia, asigura o absorbtie fonica eficienta.

Placile Fonoabsorbante se monteaza in: sali de concerte, sali de repetitie muzicala, sali de teatru, sali de conferinte, restaurante, amfiteatre, bazine, mall-uri, cinema, supermarketuri, hoteluri etc.

Detalii ale produsului
13960
13960
90,61 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Descriere

Placa Fonoabsorbanta Gri Din Poliuretan 615 x 615 x 40 mm

Placa Fonoabsorbanta din spuma melaminica are rol de absorbtie fonica, respectiv de diminuare a nivelului de zgomot si totodata un puternic rol decorativ. Aceste Placi Fonoabsorbante se utilizeaza pentru imbunatatirea acusticii, avand un rol fonoabsorbant, de atenuare a zgomotului. Se utilizeaza si pentru diminuarea reverberatiei intr-un spectru larg de aplicatii in constructii. Structura materialului si celulatia foarte fina, structura elastica a acestuia, asigura o absorbtie fonica eficienta.

Montarea facila a produsului Placa Fonoabsorbanta mentine un cost scazut al executiei lucrarii. Prezinta maleabilitate optica, placile putand fi vopsite prin pulverizare (un singur strat) in diferite culori. Aceste Placi Fonoabsorbante se monteaza in: sali de concerte, sali de repetitie muzicala, sali de teatru, sali de conferinte, restaurante, amfiteatre, bazine, mall-uri, cinema, supermarketuri, hoteluri etc.

Instructiuni recomandate pentru montare:
– Se asigura ca suprafata suport este curata si lipsita de impuritati;
– Se aplica adezivul pe perete/tavan prin pulverizare, cu rola de trafalet sau cu pensula. Se lasa 5-8 minute, pentru ca adezivul sa faca priza;
– Se aplica adezivul pe placa fonoabsorbanta prin pulverizare, cu rola de trafalet sau cu pensula si se lasa 5-8 minute, pentru ca adezivul sa faca priza;
– Placile se vor manipula cu atentie doar cu manusi curate din bumbac si se vor feri de actiuni mecanice ca: indoire pronuntata, ciupire, zgariere, materialul fiind fragil;
– Placa fonoabsorbanta va fi aplicata pe perete si se apasa ferm pe toata suprafata, pentru o lipire cat mai buna.

Detalii ale produsului
13960

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare