Banda Perimetrala PEE Cu Fusta si Adeziv 25 m x 150 mm x 8 mm

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta si Adeziv 25 m x 150 mm x 8 mm este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale.

Aceste Benzi Perimetrale separa sapa flotanta de pereti, sunt folosite ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Este un produs reciclabil in proportie de 100%, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive.

Detalii ale produsului
14781

Fisa tehnica

Culoare
Albastru
Grosime
8 mm
Lungime m
25
Buc / Pachet
5
Latime mm
150
14781
258,25 Lei TVA inclus
In perioada 15-30 aprilie utilizeaza codul TERMO5 pentru 5% reducere la produsele din gama termoizolatiilor!
Solicitați publicarea produsului în SICAP

Perioada de livrare: 10 zile

Descriere

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta si Adeziv 25 m x 150 mm x 8 mm

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale. Aceste Benzi Perimetrale separa sapa flotanta de pereti, sunt folosite ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Produsul Benzi Perimetrale este obtinut prin extrudarea si expandarea granulelor de polietilena de joasa densitate in celule cu structura spatial inchisa, intr-o atmosfera si conditii tehnice controlate sub actiunea temperaturii si avand ca agent de spumare butan gaz. Produsul face parte din categoria polimerilor, caracterizandu-se printr-o mare elasticitate, permeabilitate scazuta la lichide, precum si proprietati fonoabsorbante, cu proprietati excelente de protectie la socuri si vibratii, rezistenta excelenta la rupere, rezistenta in timp, fiind imputrescibil si insensibil la actiunea insectelor si rozatoarelor. Este un produs reciclabil in proportie de 100%, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive.

Utilizare:
-Izolator termic al peretilor exteriori;
-Pozarea fara punti acustice a dusumelelor pe suport elastic de orice tip;
-Ca separatie dintre sapa si perete sau alte elemente constructive.

Detalii ale produsului
14781

Fisa tehnica

Culoare
Albastru
Grosime
8 mm
Lungime m
25
Buc / Pachet
5
Latime mm
150

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare