Membrana Fonoizolanta 1 m x 20 m x 3 mm

Membrana Fonoizolanta 1 m x 20 m x 3 mm este un produs din spuma poliuretanica reciclata cu insertie de granule de cauciuc in compozitie.

Densitatea, structura elastica, celulatia deschisa si insertia de granule de cauciuc a materialului asigura o izolatie fonica superioara fata de materialele clasice. Materialul membranei asigura un confort sporit in timpul pasirii, sporind totodata si rezistenta parchetului in timp.

Membrana Fonoabsorbanta se utilizeaza cu scopul de a imbunatati parametrii de izolare acustica la zgomot de impact, la cladiri rezidentiale, apartamente, hoteluri, cabane, birouri, cladiri industriale etc.

Detalii ale produsului
13958
13958
1.140,08 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Descriere

Membrana Fonoizolanta 1 m x 20 m x 3 mm


Membrana Fonoizolanta este un produs din spuma poliuretanica reciclata cu insertie de granule de cauciuc in compozitie. Densitatea, structura elastica, celulatia deschisa si insertia de granule de cauciuc a materialului asigura o izolatie fonica superioara fata de materialele clasice. Materialul membranei asigura un confort sporit in timpul pasirii, sporind totodata si rezistenta parchetului in timp. Membrana Fonoabsorbanta se utilizeaza cu scopul de a imbunatati parametrii de izolare acustica la zgomot de impact, la cladiri rezidentiale, apartamente, hoteluri, cabane, birouri, cladiri industriale etc.

Instructiuni recomandate pentru montare Membrana Fonoabsorbanta:
– Suprafata suport trebuie sa fie neteda, uscata, iar variatiile nu ar trebui sa depaseasca 3 mm pe 2 m. Toate tipurile de suprafete, fie de beton, fie ceramice, fie de lemn trebuie sa fie complet uscate;
– Se intind rolele fonoizolante pe suprafata, inaltandu-se circa 5 mm pe pereti;
– Pozitia rolelor se asigura prin lipirea intre ele cu bandă adeziva;
– Se monteaza parchetul dupa specificatiile emise de catre producatorul acestuia;
– Plintele parchetului se vor prinde peste membrana, inaltimea acesteia ajustandu-se in functie de inaltimea plintei.


PROFESSIONAL UNDERLAY – PRODUSE 100% ROMANESTI

Detalii ale produsului
13958
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.
Fisa Tehnica
Fiisa Tehnica Membrana Fonoizolanta
DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare