Capsator Manual J-29

Capsatorul Manual Profesional este un accesoriu pentru izolatia termica reflexiva, utilizandu-se si pentru activitati, precum: imbinari materiale diverse (folie, materiale textile, stofe tapiserii), fixare garduri din sarma, plase, sipci decorative, carton, hartie sau in diverse amenajari interioare sau lucrari in gospodarie. Este un capsator puternic cu carcasa din zinc turnata sub presiune rezistenta si cu recul slab pentru proiectele din gospodarie. Capsele din sarma fina, cuiele si capsele din sarma plata pot fi schimbate cu usurinta datorita mecanismului de impingere.

Acest produs poate fi utilizat impreuna cu capse de tipul: A 6-14 mm, D 6-14 mm si E-16 mm.

De la 258,75 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Variante produs
Cod produs
Lungime mm
Latime mm
Inaltime mm
Greutate Neta kg
Pret unitar
Cantitate
Pret total
Adauga in cos
4 14152
Capsator Manual J-29
195 33 115 0,914
258,75
 Disponibil imediat
 Disponibil in 10 zile
 Indisponibil
Total: 0,0 Lei
Descriere

Capsator Manual J-29

Capsatorul Manual Profesional este un accesoriu pentru izolatia termica reflectiva, utilizandu-se si pentru activitati, precum: imbinari materiale diverse (folie, materiale textile, stofe tapiserii), fixare garduri din sarma, plase, sipci decorative, carton, hartie sau in diverse amenajari interioare sau lucrari in gospodarie. Este un capsator puternic cu carcasa din zinc turnata sub presiune rezistenta si cu recul slab pentru proiectele din gospodarie. Capsele din sarma fina, cuiele si capsele din sarma plata pot fi schimbate cu usurinta datorita mecanismului de impingere.

Capsatorul are un opritor de distanta pentru capsarea paralela intr-un rand de capse si ofera posibilitatea reglarii fortei de impact pentru adaptarea manuala la material. Manerul softgrip ergonomic pentru lucrul confortabil. In plus, capsatorul are si o fereastra pentru vizualizarea nivelului de umplere cu capse.

Acest produs poate fi utilizat impreuna cu capse de tipul: A 6-14 mm, D 6-14 mm si E-16 mm.

Detalii ale produsului
14152

Fisa tehnica

Greutate Neta kg
0,914
Lungime mm
195
Latime mm
33
Inaltime mm
115

Accesorii Pentru Izolatii Termice

Oferta Speciala

Banda Adeziva Aluminiu-Accesorii Pentru Izolatii Termice
Discount10%
De la 26,25 Lei TVA inclus
Banda Adeziva Din Aluminiu este o banda maleabila compusa dintr-o folie din aluminiu de 30 µm si un adeziv acrilic. Este o banda foarte flexibila, utilizata in principal in industria electrocasnicelor si de asemenea...
Grabeste-te! Oferta expira in:
Disponibil in 2 variante

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare