Placa Nuturi EPS 30 mm Incalzire Pardoseala, 1200 x 710 mm

Placa cu nuturi pentru sistemul de incalzire in pardoseala fixeaza si asigura un montaj corect al tevilor cu diametrul de 16 sau 17 mm. Datorita nuturilor de pe suprafata placilor traseul tevilor se stabileste mult mai usor.

Placa din polistiren cu nuturi are o folie hidroizolanta de culoare negru, atasata pe suprafata stratului de EPS si asigura o distributie perfecta a caldurii pe intreaga pardoseala, pentru un confort termic excelent.

Detalii ale produsului
14834
14834
539,90 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Descriere

Placa Nuturi EPS 30 mm Incalzire Pardoseala, 1200 x 710 mm

Placa cu nuturi are o suprafata de 0.85 mp si este realizata pentru prinderea eficienta a tevilor, dar si pentru fiabilitatea instalatiei termice. Placa are o rezistenta termica de 0.96 m2K/W si o conductivitate termica de 0.031 W/mK.

Pentru instalarea sistemului de incalzire prin pardoseala este necesar sa urmarim etapele necesare. Dupa aplicarea unei sape brute, se aseaza placa cu nuturi, care are rolul de a fixa tevile in mod uniform pe toata suprafata pardoselii. Tevile pot fi montate usor printre nuturile special amplasate, realizandu-se o distributie uniforma.

Placa Nuturi Isoteckline
Detalii ale produsului
14834
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.
Fisa Tehnica
Placa EPS 30mm cu nuturi
DESCARCĂ FIȘA TEHNICĂ
Produse conexe

Setari

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare