Profil I Rost Dilatatie

Profil I Rost Dilatatie este folosit in turnarea betoanelor si a sapelor (ca rost de dilatatie). Acest Profil I este realizat din polietilena expandata cu porii inchisi, stabila in timp si este folosit pentru umplerea si limitarea adancimii rostului de dilatatie inainte de sigilare cu produse pe baza de poliuretan, utilizandu-se conform instructiunilor de utilizare continute in documentatia produsului.

Profil I Rost Dilatatie se utilizeaza pentru a evita acumularea de presiune in materialul turnat si aparitia in timp scurt a fisurilor. Este demonstrat faptul ca orice beton turnat sufera in timp modificari din cauza diferitelor actiuni exterioare.

In lipsa unor masuri care se iau inca de la turnarea betonului (instalarea rosturilor de dilatare) efectele in timp vor conduce la degradari semnificative care pun in pericol constructia.

De la 53,11 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Variante produs
Cod produs
Lungime m
Inaltime mm
Densitate kg/m³
Culoare
Buc/Pachet
Pret unitar
Cantitate
Pret total
Adauga in cos
2 13953
Profil I Rost Dilatatie
2 100 50 Rosu 45
56,90
2 13952
Profil I Rost Dilatatie
2 90 50 Rosu 50
53,11
 Disponibil imediat
 Disponibil in 10 zile
 Indisponibil
Total: 0,0 Lei
Descriere

Profil I Rost Dilatatie

Produsul Profil I Rost Dilatatie este folosit in turnarea betoanelor si a sapelor (ca rost de dilatatie). Profilul I este realizat din polietilena expandata cu porii inchisi, stabila in timp si este folosit pentru umplerea si limitarea adancimii rostului de dilatatie inainte de sigilare cu produse pe baza de poliuretan, utilizandu-se conform instructiunilor de utilizare continute in documentatia produsului.

Profil I Rost Dilatatie se utilizeaza pentru a evita acumularea de presiune in materialul turnat si aparitia in timp scurt a fisurilor. Este demonstrat faptul ca orice beton turnat sufera in timp modificari din cauza diferitelor actiuni exterioare. In lipsa unor masuri care se iau inca de la turnarea betonului (instalarea rosturilor de dilatare) efectele in timp vor conduce la degradari semnificative care pun in pericol constructia.

Profilul nu se altereaza in timp si se utilizeaza pentru umplerea rosturilor si limitarea adancimii acestora.

Date tehnice Profil I:
Culoare: rosu;
Material: polietilena expandata;
Rezistenta la solventi: buna;
Elasticitate: buna;
Nu absoarbe apa.

Profilul prezinta o suprafata antiaderenta ce permite dezlipirea naturala a etansantului folosit.

PROFESSIONAL UNDERLAY – PRODUSE 100% ROMANESTI

Detalii ale produsului
13953

Rosturi De Dilatatie

Oferta Speciala

Profil Rotund Rost Dilatatie-Rosturi De Dilatatie
Discount20%
De la 111,00 Lei TVA inclus
Profil Rotund utilizat ca rost dilatatie este realizat din spuma polietilenica cu celule inchise, destinat umplerii rosturilor sau pentru limitarea inaltimii acestora inainte de aplicarea sigilantilor pe baza de...
Grabeste-te! Oferta expira in:
Disponibil in 3 variante

Rosturi De Dilatatie

Oferta Speciala

Profil T Rost Dilatatie-Rosturi De Dilatatie
Discount30%
De la 6,17 Lei TVA inclus
Profil T Rost Dilatatie este folosit in turnarea betoanelor si a sapelor ca rost de dilatatie. Profilul T este realizat din polietilena expandata cu porii inchisi, stabila in timp si este folosit pentru umplerea si...
Grabeste-te! Oferta expira in:
Disponibil in 1 varianta

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare