Banda Perimetrala PEE Cu Fusta

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale.

Banda Perimetrala separa sapa flotanta de pereti, este folosita ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Banda perimetrala se monteaza pe tot conturul camerei si pe orice structura care depaseste cota pardoselii. Se fixeaza pe suprafata peretelui si apoi, cu ajutorul benzii, de folia hidroizolatiei sau de placile de polistiren.

De la 80,48 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Variante produs
Cod produs
Lungime m
Latime mm
Latime fusta mm
Grosime mm
Grosime fusta ldpe
Culoare
Pretaiere
Material
Buc/Pachet
Pret unitar
Cantitate
Pret total
Adauga in cos
2 12894
Banda Perimetrala PEE Cu Fusta
30 150 200 5 30 Alb 5 pretaieri polietilena expandata pee 7
85,14
4 11432
Banda Perimetrala PEE Cu Fusta
30 160 200 8 30 Alb 5 pretaieri polietilena expandata pee 5
80,48
 Disponibil imediat
 Disponibil in 10 zile
 Indisponibil
Total: 0,0 Lei
Descriere

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta


Banda Perimetrala PEE Cu Fusta este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale. Banda Perimetrala separa sapa flotanta de pereti, este folosita ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Banda perimetrala se monteaza pe tot conturul camerei si pe orice structura care depaseste cota pardoselii. Banda perimetrala se fixeaza pe suprafata peretelui si apoi, cu ajutorul benzii, de folia hidroizolatiei sau de placile de polistiren.

Produsul este obtinut prin extrudarea si expandarea granulelor de polietilena de joasa densitate in celule cu structura spatial inchisa, intr-o atmosfera si conditii tehnice controlate sub actiunea temperaturii si avand ca agent de spumare butan gaz. Produsul face parte din categoria polimerilor, caracterizandu-se printr-o mare elasticitate, permeabilitate scazuta la lichide, precum si proprietati fonoabsorbante, cu proprietati excelente de protectie la socuri si vibratii, rezistenta excelenta la rupere, rezistenta in timp, fiind imputrescibil si insensibil la actiunea insectelor si rozatoarelor. Este un produs reciclabil in proportie de 100%, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive.

PROFESSIONAL UNDERLAY – PRODUSE 100% ROMANESTI

Detalii ale produsului
11432
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare