Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale.

Aceste Benzi Perimetrale separa sapa flotanta de pereti, sunt folosite ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Este un produs reciclabil in proportie de 100%, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive.

De la 253,18 Lei TVA inclus
Solicitați publicarea produsului în SICAP
Variante produs
Cod produs
Lungime m
Latime mm
Latime fusta mm
Grosime mm
Grosime fusta ldpe
Adeziv
Culoare
Pretaiere
Material
Buc/Pachet
Pret unitar
Cantitate
Pret total
Adauga in cos
4 14781
Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv
25 150 170 8 25 Liner PVC 20 mm Albastru 5 pretaieri polietilena expandata pee 4
253,18
4 14023
Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv
30 160 200 8 30 Liner PVC 25mm Albastru 5 pretaieri polietilena expandata pee 5
403,41
0 12926
Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv
40 150 160 8 30 Liner PVC 25mm Gri 5 pretaieri polietilena expandata pee 7
380,50
 Disponibil imediat
 Disponibil in 10 zile
 Indisponibil
Total: 0,0 Lei
Descriere

Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv


Banda Perimetrala PEE Cu Fusta Si Adeziv este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale. Aceste Benzi Perimetrale separa sapa flotanta de pereti, sunt folosite ca rost de dilatare si izolant fonic. Stratul din PE al benzii perimetrale asigura lipirea pe colturi si proeminente. Folia din polietilena impiedica patrunderea umiditatii din sapa si formarea puntilor fonice si termice.

Produsul Benzi Perimetrale este obtinut prin extrudarea si expandarea granulelor de polietilena de joasa densitate in celule cu structura spatial inchisa, intr-o atmosfera si conditii tehnice controlate sub actiunea temperaturii si avand ca agent de spumare butan gaz. Produsul face parte din categoria polimerilor, caracterizandu-se printr-o mare elasticitate, permeabilitate scazuta la lichide, precum si proprietati fonoabsorbante, cu proprietati excelente de protectie la socuri si vibratii, rezistenta excelenta la rupere, rezistenta in timp, fiind imputrescibil si insensibil la actiunea insectelor si rozatoarelor. Este un produs reciclabil in proportie de 100%, nu contine substante toxice organismului si nu prezinta emisii radioactive.

Utilizare:
-Izolator termic al peretilor exteriori;
-Pozarea fara punti acustice a dusumelelor pe suport elastic de orice tip;
-Ca separatie dintre sapa si perete sau alte elemente constructive.

PROFESSIONAL UNDERLAY – PRODUSE 100% ROMANESTI

Detalii ale produsului
14781
Fisa tehnica
De aici puteti descarca fisa tehnica a produsului.

Banda Perimetrala

De la 80,48 Lei TVA inclus
Banda Perimetrala PEE Cu Fusta este proiectata pentru a putea fi folosita la incalzirea in pardoseala in cladiri rezidentiale sau pentru birouri, spatii de depozitare, productie sau cu destinatii sociale.Banda...
Disponibil in 2 variante

Meniu

Inregistreaza-te pentru a putea adauga produsul in lista

Inregistrare